top of page
DSC09474.jpg

Sinterklaas

't heerlijk avondje is gekomen

cirkel_tr_edited.png

Intochten

Doordat het Sinterklaas thema van oorsprong onze basis is, is het voor ons mogelijk intochten in het geheel te kunnen verzorgen en te realiseren.
Of het nu gaat om een voorprogramma op de kade, een disco show, de catering of de aankleding van de locatie, wij kunnen dit allemaal verzorgen.
Met voor de kinderen herkenbare Pieten karakters en een zeer professioneel ogende Sint zorgen wij dat alle details kloppen en dat de intocht van uw gemeente een succes word.

DSC09851-2.jpg

Meer informatie?

20211114_205621.jpg

Meer informatie?

Theater / Shows

voor bedrijven

Onze theater en shows voor bedrijven bevatten altijd de volgende elementen; muziek, dans, magische trucs, humor en het bezoek van de Sint.
Deze elementen zorgen samen voor een succesvol concept en is zeer geliefd onder ons publiek door het zelf door ons bedachte thema en uitgeschreven verhaallijn waar Sinterklaas altijd centraal staat.

Complete feesten op maat


Met onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van shows en voorstellingen onderscheiden wij ons van andere. Onze feesten bestaan ieder jaar uit een nieuw “thema” waar een origineel verhaal omheen geschreven wordt. Dit thema komt tot in de kleinste details terug binnen het feest.
Voorbeeld: het thema (Sint is toe aan vakantie), het achtergrond decor is zeer verrassend gebaseerd op een zonnig strand. Ballon decoratie door de zaal lijken wel palmbomen. Onze goochel Piet tovert plots een Hawaii slinger uit zijn hoed en de catering bestaat uit exotische hapjes en drankjes.
Buiten dat is er dus ieder jaar een nieuw thema en is het ieder jaar weer vernieuwend en verrassend. Maar bij een compleet feest zijn er meer elementen, zo bestaat een compleet feest dus uit; een show, decor en aankleding van de locatie, podium, catering en overig entertainment zoals schminksters, ballonartiesten, springkussens en ballenbakken.

DSC09494.jpg
DSC09626.jpg

Meer informatie?

Videoberichten

Ook is het mogelijk om een bericht door de Sint in te laten spreken, deze videoberichten zijn vanzelfsprekend gepersonaliseerd en totaal naar de wensen van de klant aan te passen.
Waar andere “gedigitaliseerd” werken en daardoor erg nep over komen, spreken wij de berichten geheel in met de informatie die wij vooraf hebben ontvangen. Bovendien is dit bericht bij ons niet slechts een ingesproken bericht van de Sint maar zit er een kort verhaal in verwerkt en duurt het videobericht ca. 12 minuten.

Huisbezoek

Sinterklaas komt uiteraard ook thuis en neemt altijd twee van zijn leukste Pieten mee. Vooraf is niet aan te geven welke van onze Pieten karakters er meekomen op bezoek, maar ieder heeft zijn of haar karakter eigenschap en maken er ook bij u thuis een geweldig feest van.
De bezoeken bestaan er in drie vormen;
- een bezoek van de Sint en twee Pieten (25 minuten),
- alleen twee Pieten (25 minuten)
- 2 Pieten met een flits bezoek van (15 minuten).

DSC00507.jpg

Pop-up Party tuk 

De party tuk tuk geeft het eigenlijk al aan, dit is een hele leuke act, deze tuk tuk komt op de door u gewenste locatie en zorgt voor een 30 minuten lang feest in de straat.
De tuk tukis voorzien van een geluidsinstallatie, professionele verlichting, rookmachine en confetti kanon en de Pieten maken er samen met de aanwezige 1 groot spektakel feestje van.

Diner met de Sint

Een uniek concept waar de kinderen op reservering de kans krijgen om samen met de Sint en zijn Pieten te dineren.
Het diner is gecombineerd met een voorstelling waar uiteindelijk de Sint zelf zal aanschuiven om gezamenlijk met de kinderen te dineren.

10:00
bottom of page