top of page
kerst.jpg

Kerst

Laat je kerstwens uitkomen!

cirkel_tr_edited.png

Kersthuis

 

Ons sfeervolle kersthuis is een ideaal concept om groot publiek aan te trekken, met verschillende activiteiten voor jong en oud zijn wij in staat om totaal naar wens een heus Kersthuis in te richten met een divers programma met bijvoorbeeld een belevingstheater, een voorstelling, een meet & greet, knutselen en/of bakken met miss Claus,  een voorlees verhaal of onze elfen disco.

Voor winkelcentra

FlyerMaker_28122020_215051.JPEG

Meer informatie?

IMG-20221217-WA0026.jpg

Meer informatie?

Animatie showOnze kerst animatie show is zeer geschikt voor bedrijven.

Geef uw Kerstborrel iets speciaals en ontvang het gezin van uw personeel op een zeer bijzondere wijze.
Ons animatie team zorgt voor net dat beetje extra en nemen alle aanwezigen mee in hun verhaal rond Kerst.
Elven, onze sneeuwman mascotte, de Kerstman maar uiteraard ook zijn vrouw maken het helemaal af! 

Belevings theater

Wat is er nu mooier dan een belevingstheater voor uw kinderen?

Onze sneeuwkoningin en haar trouwe assistent "Sneeuwvlokje" nemen alle aanwezigen mee richting Winter wonder land met een 45 minuten durende mini-show welke uiteraard nog uit te breiden is met een meet & greet of een bezoek van de Kerstman.

Laat u verassen door dit schitterende theater stuk op uw locatie naar wens met veel zang, beleving en een prachtig verhaal!

IMG-20221217-WA0029.jpg

Meer informatie?

Toestemming 8 Broekman.jpg
DSC09913.jpg

Meer informatie?

KerstmarktenHoe vaak komt het niet voor dat er op de lokale kerstmarkt niets te doen is voor jonge kinderen, wij bieden de uitkomst!

Met onze kinderpleinen creëren wij een plek waar ouders met kinderen samen kunnen genieten van al het moois wat kerst brengt.

Eerst even de kerstmarkt door om vervolgens met de kinderen te stranden in een heuse Santa tent waar deelgenomen kan worden aan allerlei leuke activiteiten, denk hierbij aan bijvoorbeeld; een springkussen, cup cakes bakken met miss Claus, Ballon artiesten, Schminksters, Knutseltafels, animatiefiguren of een goochel elf.

Er zijn meer opties mogelijk, behalve de tent van  Santa kan er eventueel ook gekozen (of uitgebreid) worden met een rondrit in de tuk tuk arrenslee samen met de Kerstman of lopende animatie over de markt.   

 

  

Kinder plein en kerst animatie

Kerst ParadeOf het nu gaat om winkelcentrum promotie, een lichtjes optocht of het groots onthalen van de Kerstman in uw gemeente. Onze Kerst parade voorziet u van een waar spektakel, De Kerstman komt samen met zijn vrouw, elfjes, mascotte (Rudolph en Koekje), de Sneeuwkoningin en Sneeuwvlokje en trekken door middel van de arrenslee, een Tuk tuk in kerststijl of een ander voertuig door uw gebied.

 

  

Wafel / Poffertjes kraam

 

 Bent u op zoek naar een unieke aanvulling voor uw evenement, kerstviering of kerstborrel? 
Informeer dan naar onze Lolly wafel of Poffertjes kraam, deze is inzetbaar  geheel in Kerstsfeer en indien gewenst worden de lolly wafels of poffertjes bereid door de Kerstman (en zijn hulpjes) zelf.

Lolly wafels en Poffertjes kunnen tegelijk aangeboden worden, er is bij de wafels keuze uit 2 verschillende soorten chocolade dips en 4 verschillende decoratie strooisels. Bij de poffertjes is er keuze uit 2 soorten chocolade dips, kaneelpoeder of poedersuiker.

Particulier, Bedrijven & Winkelcentra

10:00
bottom of page