top of page

Sinterklaas Intocht 

Het leukste feest van het jaar is toch wel het Sinterklaas feest.
Waar voorheen twee verschillende intochten georganiseerd werden is er in 2021 door Gemeente Barendrecht ingezet op meer éénheid door aan te sturen op één Intocht, dit bleek een groot succes, vele duizenden kinderen en volwassenen namen een plekje in langs de route van de Sinterklaas parade die vanuit Barendrecht centrum dwars door de oude dorpskern naar Carnisse landen trok.

Door de Corona maatregelen die des tijds van kracht waren bleken stop momenten niet mogelijk.
De aankomende jaren willen wij als Oranje Vereniging  zorgen voor een groots onthaal van de goedheiligman en de vele Pieten in Barendrecht, door middel van de parade zullen de Sint en Pieten verschillende locaties bezoeken in Barendrecht en komt er een leuk dag programma voor iedereen.

Wij staan voor éénheid en samenwerking en willen iedereen betrekken die het Sintklaasfeest een warm hart toedraagt. 

Activiteiten & Animatie


Onze bedoeling is iedereen in Barendrecht te betrekken bij het onthaal van Sinterklaas en al zijn Pieten.
Op verschillende plekken in Barendrecht zullen dan ook tussenstops gehouden worden voor een kort bezoek van Sinterklaas, op deze plaatsen zal van alles te doen zijn d.m.v. verschillende activiteiten, shows en animatie.

 

 

Sponsoring & Vrijwilligers


Zonder de vele vrijwilligers die wij hebben zou een evenement als dit niet mogelijk zijn,  toch kunnen wij altijd extra handen gebruiken, mocht u dan ook interesse hebben, neem gerust contact op.

Om ieder jaar weer een schitterend programma met vele vernieuwende acts en shows te kunnen realiseren zijn er ook sponsoren nodig, sponsoring kan op verschillende manieren, financieel of door middel van verschillend materieel en / of diensten.
Sponsor of partner worden? neem gerust contact op met ons!

bottom of page